Abonnementsartikel

Der er kommet godt gang i salget af Case IH maskiner på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, hvor den velkendte maskinforretning nu forhandler hele det store program af traktorer, høstmaskiner og teleskoplæssere.

Kunderne er stadig loyale efter Søllested Maskinforretning fra 21. august i år fik forhandling af hele Case IH programmet, skriver Case IH i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede slutsolgt fire traktorer, tre teleskoplæssere, en mejetærsker og arbejder på endnu flere, fortæller en tilfreds indehaver, Torben Kepp-Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han var selvfølgelig sammen med sine 32 loyale medarbejdere særdeles spændt på, hvordan det kom til at gå efter et skift af mærke efter mange års forhandling af et andet kendt mærke.

- Vi kan nu fastslå, at vores medarbejdere er blevet ved os. Desuden fortsætter stort set alle vores kunder med at bruge vores værksteder i Søllested og Nørre Alslev sådan, som de har gjort i mange år, uddyber han.

Med andre ord er den største forskel, at der nu står Case IH på facaderne, og at der i udstillingen er nogle flotte røde maskiner - traktorer, mejetærskere, ballepressere og teleskoplæssere.

Forventer flere kunder

Med Case IH har Søllested Maskinforretning også udsigt til at komme i kontakt med mange nye kunder, som enten har eller ønsker at skifte mærke til de røde maskiner.

- Vi er alle sammen parate til at betjene nye kunder, som har været vant til at bruge andre forhandlere, fortæller Torben Kepp-Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På det punkt er han meget optimistisk, blandt andet fordi Case IH lige nu er Danmarks mest sælgende mærke.

- Mange landmænd ønsker også at have adgang til et meget bredt udvalg af maskiner og redskaber, så de i samarbejde med os kan sammensætte netop de løsninger, som passer bedst til deres nuværende og fremtidige behov.

- Vi oplever jo, at nogle landmænd fortsat vil drive konventionelt landbrug, mens andre vil være økologer samtidig med, at flere og flere interesserer sig for at gå over til pløjefri dyrkning, fortæller han.

I en moderne maskinforretning handler det nemlig om at kunne tilgodese flest mulige behov hos kunderne - lige fra de mindre hobbybrug til de helt store, professionelle landbrug med store arealer og måske mange husdyr i staldene.

Møder kunderne i øjenhøjde

Case IH har et meget bredt program af traktorer lige fra 55 til 620 hestekræfter med mulighed for at vælge mellem meget forskelligt udstyr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er jo ikke lige meget, om traktoren skal bruges nogle få timer om året til mindre opgaver på et fritidslandbrug, eller om den skal køre over 1.000 timer årligt på et stort, teknologisk avanceret landbrug.

- Vi har også mejetærskere, ballepressere og teleskoplæssere med flere maskiner til forskellige behov og med valg mellem meget forskelligt udstyr, siger Torben Kepp-Jensen.

Der er inden for Case IH familien også flere muligheder for finansiering af en handel lige fra køb til forskellige former for leasing, serviceaftaler, forsikring og langtidsleje. Alt det tilbyder Søllested Maskinforretning også sine Case IH kunder.

Stort udvalg

For de mange nuværende og nye kunder betyder det meget, at Søllested Maskinforretning udover forhandling af Case IH også har et meget stort udvalg af mange andre løsninger blandt andet fra Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og en stribe kendte mærker.

- Vi kan således tilbyde mange forskellige løsninger, der passer til den enkelte kundes behov, påpeger Torben Kepp-Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som hidtil kan kunderne møde sælgere såvel i Søllested som i Nr. Alslev. Begge steder er der også fuldt udrustede værksteder med dygtig montører og lagre af de gængse dele til de forhandlede maskiner - også til det mærke, der nu er udgået til fordel for Case IH.

- Vores mange loyale kunder lader vi ikke i stikken, men fortsætter med at give dem samme service som hidtil, fastslår han.

Alle er velkommen

Med andre ord ser såvel Torben Kepp-Jensen som alle hans erfarne medarbejdere frem til at byde såvel nuværende som nye kunder velkomne i de to forretninger i henholdsvis Søllested og Nørre Alslev.

- Vi står altid parate til at yde den service, nutidens landmænd aktuelt har brug for, hvad enten det er småt eller stort, forklarer han.

Fremover vil der også blive et stort udvalg af have- og parkmaskiner, som forretningen også har solgt meget af i en lang årrække.