sonsoreret-indhold

Efter små fire år valgte de at sælge virksomheden til investeringsfonden New Nordic Advisors. Blue Energy blev solgt for over 100 millioner danske kroner. Læs mere om salget af Blue Energy på Mads Andreas Olesens hjemmeside.

Hvad udbyder Blue Energy

Hos energiselskabet Blue Energy har du mulighed for at få fri strøm, frit internet og tusindvis af rabatter. Du kan uden dårlig samvittighed bruge løs af den 100 % klimavenlige fri strøm, som selskabet tilbyder - lige meget om du bor i hus eller lejlighed.

Du behøver ikke at være bekymret over prisen per kw/h, da der nok skal være en pakke, der passer til dig og dine behov.

Udover fri strøm tilbyder Blue Energy også lynhurtigt bredbånd. I dag har de fleste ikke tålmodighed til at vente på at internettet svarer. Det lynhurtige bredbånd til hele familien er næsten nødvendigt i dag.

Om I er to eller fem, kan du streame i høj kvalitet, på samme tid, uden problemer. Et par tips til at få et hurtigt internet derhjemme kan være at slukke for de kørende apps på mobilen. Træk et kabel. Find den optimale placering af routeren.

Om energiselskabet Blue Energy

Blue Energy ønsker at gøre det overskueligt, for de danske borgere, at forstå elregningen og være med til at støtte en grønnere omstilling af energisystemet i Danmark. Vi kender alle til strøm og ved at det er noget vi skal have/købe.

Men de færreste forstår egentlig selve produktet. Strøm bliver tit forklaret på et mere teknisk niveau og er heller ikke noget, der bliver forklaret på en enklere måde i regningerne.

Dette er noget Blue Energy ønsker at lave om på, ved hjælp af enkle forklaringer og gennemskuelige regninger, så vi forstår det produkt, vi er afhængige af i vores dagligdag. Strømmen, der kommer ud af vores stikkontakter, giver samme effekt når vi trykker på den, om det så er sort eller grøn strøm.

Men Blue Energy er overbevist om, at vi ikke er ligeglade med, om det er sort eller grøn strøm, der løber gennem vores stikkontakter. Blue Energy sælger kun strøm, der udelukkende støtter de vedvarende strømproducenter og de nyeste sol- og vindanlæg.

Dette gør de, da de er overbeviste om, at vi ikke er ligeglade med, hvordan vores strøm produceres. 95 % af verdens klimaeksperter er nemlig blevet enige om, at de store mængder af CO2 og anden luftforurening, der kommer fra kul, olie og gas, er den direkte årsag til de klimaforandringer vi ser i dag. Hvis der ikke bliver gjort noget ved klimaændringerne, vil det kun blive værre med tiden. Blue Energys vision er derfor en grøn omstilling af energisystemet i Danmark.