Selv om dyrskuesæsonen 2019 stadig er i frisk erindring, så er man ved Det Fynske Dyrskue allerede langt med planlægningen af næste års begivenhed. På maskinudstillingen vil der næste år være fokus på både landbrugs- og havemaskiner, og flere udstillere har allerede tilmeldt sig til 2020. Blandt andet Centrovice, som leverer rådgivning til landbruget, og Scantruck A/S, der er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere.

Med kombinationen af Det Fynske Dyrskues viden om landbrug, maskiner, dyrkning og Fyns markante position inden for robotindustrien er maskinudstillingens fokus på digitalisering og teknologi også en unik mulighed for at øge fagligheden, så der både er fagligt indhold til erhvervslivet og aktiviteter til børn og voksne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny dyrskuechef

Sara Ekknud Windell har kun været på posten som dyrskuechef i tre uger og en håndfuld dage, men hun har allerede taget flere nye beslutninger, som skal være med til at tilgodese både erhvervsliv og publikum. Der er et behov for at øge det faglige indhold til det professionelle erhvervsliv. Derfor er det også på baggrund af tidligere udstilleres ønsker, at Maskinringen nu lanceres.

- Vi ønsker at skabe den samme platform for erhvervsudstillerne, som både kvæg og heste har. Derfor er det helt væsentligt at vi, gennem nye samarbejder, skaber en Maskinring, hvor erhvervsudstillerne både kan blive beriget med præsentationer og selv bidrage med indhold, siger Sara Ekknud Windell.

Hestemekka

Til venstre for Hovedindgang Øst udvides området for heste. Hesteudstillingen er et virkelig populært område, og derfor ønsker arrangørerne også at præsentere mere, som hestepiger og andre hesteinteresserede kan gå på opdagelse i.

- Hesteudstillingen har alle år været ligeså udsolgt som en D.A.D-koncert. Derfor udvider vi området for hestene, så der er flere muligheder for at købe hesteudstyr og foder, siger Sara Ekknud Windell.

Nye åbningstider

Fødevaremarkedet på dyrskuet i 2019 var en stor succes. Derfor udvider Det Fynske Dyrskue også her mulighederne yderligere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil fredag og lørdag holde åbent til kl.20.00, så gæster og udstillere kan være på pladsen i længere tid og nyde et godt måltid mad, drikke en øl og hygge sig, siger Sara Ekknud