Abonnementsartikel

Arla Foods har udnævnt to eksterne rådgivere til dets bestyrelse. De nyudnævnte bringer global digital, marketing og teknologisk ekspertise til at komplimentere den stærke landbrugs- og kommercielle viden hos sine valgte bestyrelsesmedlemmer.

De udnævnte er Florence Rollet, venturepartner med LuxuryTechFund i Paris og tidligere bestyrelsesmedlem i den franske spiritus-gigant Remy Cointreau og Nana Bule, nyudnævnt administrerende direktør for Microsoft i Danmark og bestyrelsesmedlem i Energinet, skriver Arla Foods i en pressemeddelelse.

Formand for Arla Foods Jan Toft Nørgaard siger om udnævnelserne:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget glade for at kunne annoncere udnævnelserne af Florence og Nana, som vi ser som en naturlig udvikling af sammensætningen af vores bestyrelse. Hos Arla oplever vi en hastig acceleration i både udviklingen af vores brandede forretning og anvendelsen af nye digitale teknologier i hele vores værdikæde. Florence og Nana bringer en meget værdsat global expertise på disse områder, siger han.

- Som bestyrelse får vi også muligheden for at arbejde med vores kompetente Executive Management Team, ledet af CEO Peder Tuborgh, for at vejlede virksomhedens fremtidige udvikling, og jeg er sikker på, at både Florence og Nana også vil bringe værdifuld erfaring og perspektiv til disse diskussioner, siger Jan Toft Nørgaard.

rich-media-2
Florence Rollet er i øjeblikket venturepartner i LuxuryTechFund i Paris og netop udpeget som ekstern rådgiver i Arla Foods. Pressefoto.

Global marketing

Florence Rollet er en erfaren og alsidig virksomhedsleder og marketingchef. Hun har bred global marketing og brand-ekspertise fra kommercielle roller hos store globale FMCG-virksomheder som Danone, Pepsi og Reckitt Benckiser. Florence Rollet har haft flere ledende stillinger i den meget konkurrenceprægede skønheds- og luksusvare-industri, hvor hun har ledet virksomheder i både Europa og EMEA.

Florence Rollet er kandidat fra EM Lyon Business School fra 1987. Hun er i øjeblikket venturepartner i LuxuryTechFund i Paris og har siddet i bestyrelsen for den franske spiritus-gigant Remy Cointreau i seks år, før hun trådte tilbage i juli 2019.

rich-media-3
Nana Bule er nyudnævnt administrerende direktør for Microsoft Denmark og netop udpeget som ekstern rådgiver i Arla Foods. Pressefoto.

Digitalisering

Nana Bule er nyudnævnt administrerende direktør for Microsoft Denmark. Hun har været i tech-branchen i næsten to årtier og har indgående kendskab til den hastige globale digitalisering som tidligere COO og CMO hos Microsoft Denmark, hvor hun har arbejdet sammen med nogle af de største virksomheder på deres digitale transformationsrejse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nana Bule er uddannet fra Copenhagen Business School i erhvervsøkonomi og strategi og har læst IT-strategi og -ledelse på IT-universitetet i København. Hun sidder i øjeblikket i bestyrelsen for Energinet, et selvstændigt statsligt selskab, der ejer og driver dansk energiinfrastruktur, og i Hovedbestyrelsen for Dansk Industri.

De nye eksterne rådgivere er tiltrådt i Arla Foods' bestyrelse 1. oktober 2019.

Arla Foods bestyrelse består af 15 andelshavere, der vælges af repræsentantskabet samt tre medarbejderrepræsentanter.