I foråret 2019 indgik Topdanmark og Dansk Pelsdyravlerforening en aftale, som skal styrke samarbejdet mellem pelsdyravlere, foreningen og forsikringsselskabet.

- Vi har mange års erfaring med forsikring til pelsdyravlere. Med det nye samarbejde håber vi at komme endnu tættere på avlerne og udvikle samt forbedre vores forsikringer yderligere. Blandt andet vil vi deltage ved diverse arrangementer, uddele en årlig pris og kigge på nye produkter og services til avlerne, siger Preben Rasmussen landbrugschef hos Topdanmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samarbejdet vil indebære en række fremtidige fordele for foreningens medlemmer. Topdanmark har allerede en samlet dækning målrettet pelsdyravlere, som endnu flere nu kan få glæde af, skriver Topdanmark i en pressemeddelelse.

Nogle af de fordele og forbedret dækninger er blandt andet:

- Nyværdi på alle bygninger og dyr samt alt løsøre til bedriften.

- Udvidet transportdækning.

- Overskudsdeling, som du får glæde af, de år der er overskud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ubegrænset driftstabsperiode.

- Fast tilknyttet assurandør.

- Er du allerede kunde i Topdanmark og ønsker de nye fordele, skal du kontakte din assurandør, som herefter vil lave en ny police ? dine vilkår vil ikke ændre sig, og du vil derfor ikke modtage nye af disse, skriver Topdanmark.

Lars Eilertsen, bestyrelsesmedlem i Dansk Pelsdyravlerforening, glæder sig over, at de nu kan tilbyde pelserhvervet et moderniseret forsikringsprodukt, som er målrettet dem.

- Vi er glade for, at vores medlemmer nu kan drage nytte af dette samarbejde, siger han. Preben Rasmussen er enig:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores aftale med Dansk Pelsdyrforening passer godt ind i vores løfte om, at vi passer på det, der betyder mest. Med dette samarbejde kommer vi tættere på foreningens medlemmer og ser frem til at indfri vores løftet, siger Preben Rasmussen.