sonsoreret-indhold

Blue Energy er et klimavenligt elselskab, der blev stiftet af Mads Andreas Olesen og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen. Blue Energy blev solgt i 2017 til den londonbaserede investeringsfond New Nordic Advisors. Selvom virksomheden blev solgt, arbejder Mads Andreas Olesen, Allan Flindt og Christopher Olesen stadig for virksomheden i dag.

Salget af Blue Energy

New Nordic Adviseres er en investeringsfond, som opkøbte Blue Energy for over 100 millioner danske kroner. Selvom virksomheden blev solgt, da der skulle nye ideer til at være med til at udvikle virksomheden endnu mere, samt opnå visionen om en grøn omstilling af energisystemet i Danmark, er de tre partnere: Mads Andreas Olesen, Allan Flindt og Christopher Olesen stadig en del af selskabet. De er dermed med til at skabe og følge udviklingen af Blue Energy.

Blue energy er et attraktivt energiselskab blandt andet fordi, det er klimavenligt. Derudover gør virksomheden også det overskueligt for os almindelige borgere, der tit ikke kan finde hoved og hale i elregningen.

Vi kender alle til strøm og at det er nødvendigt for os at have. Blue Energy gør regningen overskuelig og hjælper sine kunder igennem processen.

Effekten af strømmen er den samme om den er grøn eller sort, men Blue Energy tror på, at vi ikke er ligeglade med om strømmen er sort eller grøn. Vores klima er i dag meget afhængig af os. 95 % af verdens klimaeksperter er blevet enige om, at den direkte årsag til de klimaforandringer vi ser nu, skyldes de store mængder CO2 og anden luftforurening som kul, olie og gas producerer.

Klimaforandringerne forværres dermed kun med tiden, hvis der ikke gøres noget ved det. Derfor er strømmen, som Blue Energy sælger, udelukkende strøm, der støtter de vedvarende strømproducenter.

Børd igennem som iværksætter

Mads Andreas Olesen var med til at skabe energiselskabet Blue Energy. Han er i dag stadig kommerciel direktør i selskabet. Mads Andreas Olesen er iværksætter og har siden 2013 stået i front for flere virksomheder. I år 2013 startede han sit første konsulentfirma og står i dag, fem år senere, i spidsen for en klynge af virksomheder, der tilsammen har ansat 200 medarbejdere. Derudover generer disse virksomheder et trecifret millionbeløb i omsætning.

Man kan dermed roligt sige at Mads Andreas Olesen har kunne bryde igennem som iværksætter. I dag er det også mere normalt at være iværksætter. Det er tit noget vi hører om, og at mange bryder igennem, med deres ideer og planer.

Det er dog sjældent, vi hører om dem, der ikke har brudt igennem, eller om hvor hård en kamp det egentlig er. Går du dermed rundt med en drøm om at blive iværksætter, skal du grundigt sætte dig ind i markedet, og om der er plads til netop din idé. Vær dermed grundig med din søgning på området, spørg til råds, tag til foredrag, læs bøger og så videre, inden du sætter din idé ud i verden.