Med lidt over en måned til Agritechnica i Hannover, har de danske John Deere-forhandlere været i Spanien for at blive præsenteret for nogle af de John Deere-nyheder vi kan glæde os til at se nærmere på.

Herborg Smede- og Maskinforretning er netop hjemvendt efter en tur til sydens sol. Det var ikke for at ligge og dase i en strandstol, men i stedet for at nærstudere nogle af de mange nyheder, som John Deere viser på Agritechnica 2019.

rich-media-1
Der er nyheder i 8R og 7R-serien på Agritechnica 2019.

- Det var en rigtig god tur, hvor der virkelig er noget at glæde sig til, fortæller Keld Andersen, indehaver af Herborg Smede- og maskinforretning. Han havde taget de fem John Deere sælgere med til arrangementet, hvor der blev sparket dæk på blandt andet de nye 6M, 7R og 8R-traktorer.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise de nye kabiner på 7R og 8R-serien med muligheden for CommandPro kørehåndtaget og det nye ActiveSeat II med både massage og klimaanlæg indbygget.

rich-media-2
CommandPro joysticket, som er kendt fra 6R-serien er nu også at finde i 7R og 8R-serien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Keld Andersen fortæller, at man allerede har fyldt bussen, som man sender til Agritechnica med kunder.

- Mange af kunderne glæder sig også til at komme ned og se den store mejetærsker, som er på vej fra John Deere.

Maskinbladet skrev om den nye rotor-mejetærsker i forbindelse med udgivelsen af medaljer, hvor John Deere er blevet tildelt en sølvmedalje for maskinen. Læs mere om den nye stor-tærsker HER.

Desuden er John Deere den eneste producent på Agritechnica, som har modtaget en guldmedalje. Det har de for den elektriske transmission i 8R-serien. Og den kan du læse mere om HER.

- Det bliver spændende at se nærmere på den, og jeg føler vi er rigtig godt klædt på til Agritechnica og til at fortælle om de mange nyheder, fortæller Keld Andersen.

rich-media-3
De danske John Deere sælgere fra Herborg Smede- og Maskinforretning. De føler sig nu godt klædt på til Agritechnica 2019, hvor de allerede har fuld booket bustur med kunder.

Desuden kan du glæde dig til sidst i oktober, hvor vi kan give dig meget mere information om traktornyhederne fra John Deere til dette års Agritechnica.