I starten af september udvidede Semler Agro sin geografiske dækning, da virksomheden overtog nøglerne til en ny afdeling på Maribovej 163 i Sakskøbing, skriver Semler Agro i en pressemeddelelse. Det overordnede ansvar for driften har Daniel Allerup Sørensen fået, efter han fra 1. oktober er tiltrådt som afdelingsleder med ansvar for værksted, salgskontor og et reservedelslager.

Ambitionerne for den nye Semler Agro-afdeling er at give de lokale landmænd på Lolland-Falster adgang til moderne maskineri og en pålidelig forsyningssikkerhed af reservedele, der giver de allerbedste oppetids-betingelser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daniel Allerup Sørensen kommer senest fra en stilling hos Volkswagen, hvor han i 17 år har beskæftiget sig med salg af biler og reservedele. Ifølge ham er der nogle ligheder fra bilbranchen, han kan trække med sig til det nye job tilsat et stort lokalt kendskab og med respekt for landbruget, produktionen, sæsonudsving og ikke mindst kundens individuelle behov og ønsker.

- Jeg vil selvfølgelig tage min læring omkring køb, salg, finansiering og leasing med mig, men det, jeg især vægter højt, er mit gode forhold til kunder og teamwork gennem kollegaer og medarbejder. Jeg kan lide at yde den bedst mulige service og etablere lange kundeforhold. Det er også det, der i sidste ende er med til at gøre vores tilstedeværelse synlig, nærværende og lokal, siger Daniel Allerup Sørensen, der er glad for at skulle arbejde på Lolland-Falster og derved være helt tæt på den landsdel, han elsker så højt:

- Jeg er lollik med stort L, og jeg glæder mig til, at jeg sammen med gode kollegaer får sat Semler Agro på landkortet. Det er på Lolland-Falster, jeg føler mig bedst tilpas og her, jeg hører hjemme. Derfor glæder jeg mig også til, at jeg nu fremadrettet kan forene arbejds- og familieliv her, siger den nye afdelingsleder.

Lokal tilstedeværelse

Den nye lokation består af et stort værksted, et salgskontor og et lokalt lager, der løbende ud- og ombygges over de næste 3 til 9 måneder. Fremadrettet skal der ansættes flere nye medarbejdere, som alle er lokalt forankrede og kender landbrugsbranchen på Lolland-Falster indgående.

- Med tilgangen af Daniel og andre dygtige medarbejdere har vi skabt et solidt fundament og kan bygge den forretning, vi gerne vil. Det er vigtigt for os, at vi har kollegaer med lokal erfaring, der kan rådgive og servicere på baggrund af kendskab til de behov, som landbruget på Lolland-Falster har. Med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt, sikrer vi, at alle behov dækkes direkte fra vores nye afdeling, siger Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye værksted og salgskontor i Sakskøbing fører alle Semler Agros fire brands - John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Semler Agro er eneforhandler af alle fire brands i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.