Erling Bonnesen (V) Venstres landbrug-, fødevare- og dyrevelfærdsordfører anklager Regeringen for løftebrud.

Det er et stort svigt og et direkte løftebrud regeringen leverer til borgerne ved afskaffelse af bredbåndspuljen. Da vi debatterede bredbåndspuljen i valgkampen sagde vi alle, også socialdemokraterne, at bredbåndspuljen skulle fortsætte, fordi det understøtter Danmark i balance. Nu afskaffer socialdemokraterne i regering bredbåndspuljen.

Vores holdning er, at lige så naturligt det er at have stikkontakter i huset og postkasse, ligeså naturligt skal det være, at have hurtigt bredbånd og hul igennem på mobiltelefonen. Det er helt afgørende for os alle for, at det fungerer hurtigt med IT-udstyr og mobiltelefon. Det gælder os alle som borgere, erhverv, virksomheder, foreninger og i stort set alle sammenhænge.

I Venstre leverede vi på bredbåndspuljen og har hjulpet mange til bedre forbindelse og fjernet mange mobilhuller. Når socialdemokraterne nu sletter bredbåndspuljen i finanslovsforslaget, så har socialdemokraterne allerede mistet jordforbindelsen og kontakten til borgerne i hverdagen.

Klar melding til socialdemokraterne er: Det er en ommer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bredbåndspuljen skal fortsættes i finansloven. Bredbåndspuljen skal netop hjælpe der hvor de generelle udbud og udrulninger ikke rækker helt ud.

Venstre sikrede i regering, at der er godt styr på økonomien, så der er ingen undskyldning.