Nicolaisen & Larsen A/S har et stort og solidt program af JCB landbrugs- og entreprenørmaskiner. Og igennem tiden har virksomheden haft mange trofaste medarbejdere, som har oparbejdet stor viden omkring maskinerne gennem mange års ancienitet i organisationen, skriver Nicolaisen & Larsen i en pressemeddelelse.

Per Hansen er netop en af de ansatte, som har ikke mindre end 35 års viden på området, og derfor pr. 1. oktober 2019 kan fejre 35 års jubilæum i organisationen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pers karriere i Nicolaisen & Larsen startede i sin tid som elev på lageret i 1977. Elevuddannelsen blev efterfulgt af 2 års ansættelse som Lagerassistent, hvorefter Per blev ansat i en anden virksomhed.

- Pers karriere her hos os har været fordelt over 3 omgange - cirka halvdelen af tiden har han fungeret som Lagerassistent på reservedelslageret, men i 2004 blev titlen ændret til Garantikoordinator, og Per har siden haft ansvaret for garantisager overfor JCB, skriver Nicolaisen & Larsen.

Per udtrykker selv tiden i Nicolaisen & Larsen som en god og spændende tid, der bare er fløjet afsted. Det har for ham været en fornøjelse at have været med i den udvikling, der gennem tiden er sket inden for produktsortimentet, organisationen og ikke mindst det gode samarbejde med leverandørerne, som er så vigtig i hverdagen.

- Og så har jeg nydt mine kolleger, som jo alle har været med til at præge hele teamet bag de store maskiner, fortæller Per.

Den Adm. Direktør Morten Krusborg udtrykker også både stolthed og stor glæde for igen at kunne fejre et jubilæum i virksomheden, hvilket betyder, at Nicolaisen & Larsen A/S har dygtige folk ansat, som hver især har stor viden inden for deres felt - det kommer kunderne til gavn hver eneste dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicolaisen & Larsen A/S ønsker Per Hansen et stort tillykke med de imponerende 35 år og takker Per for den indsat, der er ydet gennem årene.