Abonnementsartikel

Krone kan på Agritechnica 2019 vise en fire meter frontskårlægger, som hydraulisk klapper om til vejtransport på tre meter.

Med skrappe krav om en maksimal bredde på tre meter ved vejtransport, og samtidigt et behov for en bred frontskårlægger, har Krone udviklet EasyCut F 400 CV Fold, som den tyske producent af græsmaskiner kalder den nye hydrauliske foldbare frontskårlægger på fire meters arbejdsbredde.

På Agritechnica 2019 præsenteres frontskårlæggeren, som Krone har modtaget en sølvmedalje for. Krone fortæller selv, at frontskårlæggeren er udviklet for at minimere risikoen for helligedage i kurvekørsel med et triple skårlæggersæt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men mon ikke også, der ligger flere tanker bag denne løsning? Med en fire meter frontskårlægger er Krone tæt på en 12 meter skårlægger løsning, som netop i disse år har meget høj kurs hos de danske maskinstationer.

På klippet herover ses hvordan skårlæggeren foldes om fra mark til vejtransport og tilbage igen. (Sidder du med Maskinbladets App, så klik HER, og se filmklippet fra Hoftijzer LMB).