Den verdensomspændende producent og distributør af landbrugsudstyr, Agco, annoncerer i en pressemeddelelse, at Rob Smith, Senior Vice President and administrerende direktør i Europa og Mellemøsten, forlader Agco den 31. januar 2020. Rob Smith efterfølges af Torsten Dehner, i øjeblikket vicepræsident for Global Parts for Agco. Torsten Dehners udnævnelse træder i kraft 1. januar 2020.

- Jeg vil gerne takke Rob for hans betydelige bidrag til virksomheden i de sidste seks år. Rob har haft en betydelig indflydelse på at udvikle og gennemføre de strategiske, økonomiske og operationelle prioriteringer for vores europæiske forretning, siger Martin Richenhagen, formand, administrerende direktør CEO for Agco.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsten Dehner tiltrådte Agco i 2010 som vicepræsident, indkøb og materiale, EME, og blev vicepræsident for Global Parts i 2018. Før han tiltrådte Agco, havde Torsten en række lederstillinger hos Behr GmbH & Co.

- Torsten bringer et væld af erfaringer og demonstreret lederskab til denne position for at hjælpe med at opbygge vores succeser på det europæiske marked, siger Martin Richenhagen.