Abonnementsartikel

Minkpapir A/S, specialist i udstyr til minkbranchen, styrker serviceorganisationen med ansættelsen af Rasmus Holm Madsen som ny servicechef.

Rasmus Holm Madsen, 29 år, er ansat som servicechef hos Minkpapir A/S i Borbjerg ved Holstebro, skriver Minkpapir i en pressemeddelelse. Han får ansvaret for Minkpapir A/S' egen serviceorganisation i Danmark samt eksterne servicepartnere i ind- og udland.

Rasmus har 10 års professionel erfaring i pelsbranchen, hvilket har givet ham et stort kendskab til teknik, udstyr og forståelse for processer indenfor pelsning og håndtering af skind. Fra 2009-2014 var han med til at opbygge pelseriet Danpels, hvor han fik et indgående kendskab til udstyr fra Minkpapir A/S. Fra 2014-2019 var han ansat i Hedensted Gruppen, der er leverandør til minkbranchen. Her var han senest servicechef - inden skiftet til Minkpapir A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rasmus, der oprindeligt er fra Nordjylland, er uddannet landmand i 2009, med speciale i mink, på Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg. Som en del af elevforløbet arbejdede han på en minkfarm, men allerede som skoledreng havde han sin gang på minkfarme.

Som servicechef skal Rasmus, med reference til den administrerende direktør, lede og videreudvikle serviceorganisationen til en stærk og selvstændig forretning inden for organisationen. Han får ansvaret for planlægningen af serviceaktiviteterne, så kunderne er sikret mod unødige driftsstop og specielt i efterårssæsonen, som er højsæson. Yderligere får han ansvaret for videreudvikling af Minkpapirs serviceaftaler og opdateringsløsninger, som giver kunderne mulighed for at holde deres investeringer up-to-date, skriver Minkpapir i pressemeddelelsen.

Udover ledelsen af det danske serviceteam, får han ansvaret for udviklingen af den internationale serviceorganisation i form af eksterne servicepartnere.

- Højsæsonen for pelsning af mink står lige for døren, så vi glæder os over, at Rasmus med sin store erfaring inden for service, nu kommer og hjælper med denne vigtige opgave. Det er altafgørende for minkavlerne og pelserierne, at udstyret fungerer optimalt for at skindene opnår den bedste kvalitet, siger Rudi Pedersen, administrerende direktør i Minkpapir.