Majsen omkring Skjern kan bare vente sig. Tre gule New Holland finsnittere er på vej ud for at snitte majs i disse dage.

- Vi har godt fat i markedet for snittere. Vi er glade for at kunderne har tillid til os og vælger at købe deres specialmaskine hos os, siger Rasmus Hvergel, Eftermarkedsansvarlig hos Skjern Maskinforretning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modellerne FR550 og FR650 har snittet græs i sommer i Vestjylland, mens den nyeste og største model FR920 netop er kommet til Skjern og skal ud og køre for første gang.

FR650 og FR920 har fået monteret et 12 rækker majsbord og FR550 har monteret et 10 rækker majsbord for at være klar til snitningen af majsen.

I alt er der leveret to FR920 finsnittere i Danmark, en snitter i Skjern og en snitter i Nordjylland.

rich-media-2
Pressefoto.

Alle finsnittere er udstyret med automatisk fyldning af vogne samt rækkestyring på skæreborde, og desuden har den store FR920 NIR-sensor monteret.

- Vi servicerer i forvejen en del finsnittere i området, og vi er stolte af, at vi har løftet salget med tre snittere. Salget har betydet, at vi har udbygget vores reservedelslager og haft en montør på kursus, så vi er klar til at løse de ønsker og udfordringer, der måtte opstå fremadrettet, fortæller Rasmus Hvergel, Skjern Maskinforretning.