Abonnementsartikel

McCormick viser på Agritechnica ny trinløs topmodel i X7-serien.

240 hestekræfter og trinløs transmission bliver nøgleorderne i den nye McCormick X7.624, som dermed bliver ny topmodel i X7-serien. På Agritechnica 2019 bliver den for første gang vist for offentligheden, og samtidigt er det McCormicks bidrag til konkurrencen, Tractor Of The Year.

- Vi har ikke bare en stærkere topmodel i den nye X7-serie, men også en række nye detaljer både inde og ude, fortæller Antonio Salvatarra, som er marketingsdirektør hos Argo Tractors, som er koncern bag McCormick.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han hentyder blandt andet til taget, som er redesignet, og hvor der er blevet plads til flere arbejdslygter.

rich-media-2
Kørehåndtaget i den nye X7 bliver en smule anderledes end det nuværende, da man nu har mulighed for at programere tre valgfrie knapper sammenlignet med den ene, som er muligt nu. Arkivfoto: Morten Damsgaard.

- Inde i kabinen er kørehåndtaget også blevet redesignet, og vi har fået plads til flere genvejsknapper, som chaufføren selv kan programmere, fortæller Antonio Salvatarra.

Kendte leverandør

Motoren leveres fortsat fra Fiat Powertrain Tecnologies (FPT), og McCormick kalder motoren for Beta. Der er tale om samme seks cylindret motor på 6,7 liter, som ligger i den øvrige X7-serie.

McCormick fortæller, at motoren yder 983 newtonmeter ved 1.400 motoromdrejninger.

Transmissionen kommer fra ZF, og den trinløse transmission køres fra stilstand til topfart uden chaufføren skal foretage fysisk gruppeskift.