Målsætningen med Multivas profilrevision er at opdatere Multivas profil ajour med tiden, skriver Multiva i en pressemeddelelse. Forandringen forstærker virksomhedens vækst i Finland og på internationale markeder samt understøtter Multivas mission om at fremme effektitiviteten for landbrugeren.

Multivas profilrevision udtrykker, hvordan Multiva vil servicere dagens landbrug med moderne og effektiv teknologi. Virksomheden har til mål at understøtte de fremtidige generationer og sikre en konstant udvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Multivas administrerende direktør, Mikko Mäkimattila, består Multivas profil af en helhed som udgøres af flere faktorer.

- Kunden er i fokus. Vi tilbyder pålidelighed, holdbarhed, enkel håndtering, velfungerende service og anerkendt kvalitet. Dette sikrer også en høj gensalgsværdi. Udviklingsarbejdet af Multivas landbrugsmaskiner har altid været fordomsfrit og med stor involvering af kunden. Vi vil være ajour med tiden og imødekomme fremsynede landmænd, beretter administrerende direktør Mikko Mäkimattila .

Cultivating the Future - slogannet krystaliserer Multivas eksistensgrundlag og visionen om at skabe værdi for landbruget og branchen nu og i fremtiden - såvel på det personlige plan samt kollektivt.

- Den teknologi som Multiva tilbyder garanterer et godt resultat på nuværende tidspunkt, men understøtter også udviklingen og påvirkningen af den omgivende natur. I og med profilrevideringen, vil vi udvikle dette, forbedre os, påpeger Mäkimattila.

Den nye visuelle profil samt logo kommer til at fremstå på såvel vore nye landbrugsmaskiner samt på hjemmesiden, under arrangementer og i markedsføringsmateriale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny kombisåmaskine

Multiva nyheden er markedets mest alsidige såmaskine, målrettet både normalt- og minimaltbearbejdede jorder samt no-till systemer. Det nye FX såskær erstatter de nuværende S og XT såskær. Ifølge Multiva er FX såskæret er en innovativ konstruktion, som er vedligeholdelsesfri. Såskæret kendetegnes ved den høje præcision uafhængigt af forholdene. Hvert såskær har sin egen hydraulikcylinder, hvilket sikrer et højt skærtryk selv på de stiveste jorder.

Nyt styresystem

Til Multiva såmaskinerne kan man nu få en ny generation styresystem, hvilktet gør såningen let og præcis. Styresystemet tilbydes både i en basisversion samt i en ISOBUS udgave. Enheden er den første finske, officielt godkendte ISOBUS-styreenhed. Funktionerne håndteres enkelt og brugervenligt. ISOBUS-versionen er kompatibel med samtlige traktorproducenter med ISOBUS-teknologi og muliggør blandt andet variabel tildeling af handelsgødning ud fra kort og gps, skriver Multiva i pressemeddelesen.