Susanne Taulbæk kommer fra en stilling som Regional HR Business Partner i den familieejede belgiske virksomhed, Etex Group. Hun er uddannet officer i Forsvaret og Master of Public Administration fra CBS og kommer med mere end 20 års erfaring med HR og ledelse fra blandt andet Forsvaret, Lego Group og Coop Danmark, skriver DLG i en pressemeddelelse.

DLG er en af Danmarks største virksomheder og midt i en stor transformationsproces, og Susanne Taulbæk kommer sammen med sit team til at spille en vigtig rolle i at bidrage til transformationen og samtidig understøtte den fortsatte kommercielle udvikling af koncernen i tråd med 2021-strategien.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

COO Niels Søren Rasmussen ser frem til at få Susanne Taulbæk med på holdet.

- HR spiller en vigtig rolle i den transformation, vi er midt i, og derfor er vi glade for at kunne byde Susanne velkommen i DLG, hvor hun med sin store ledelseserfaring har de rette forudsætninger for at stå i spidsen for HR, når den opgave skal løses. Susanne kommer med en stærk profil, hvor hun foruden HR har haft kommercielle roller. Det er et godt match til DLG, hvor vi har fokus på at udvikle vores forretning og levere på vores ambitiøse koncernstrategi, Leading the Way 2021, siger Niels Søren Rasmussen.

Susanne Taulbæk ser frem til samarbejdet med ledere og medarbejdere i DLG:

- Jobbet som HR-direktør i DLG er en spændende mulighed for mig, og jeg ser frem til at blive en del af en koncern, der ikke bare er markedsleder i Danmark, men også et af Europas førende landbrugsselskaber. Jeg kommer ind i koncernen på et afgørende tidspunkt i transformationsprocessen, hvilket er en stor og spændende faglig opgave. DLG er en international koncern, der sætter retningen i branchen, og jeg ser frem til sammen med mit team at fortsætte udviklingen af HR-området, siger Susanne Taulbæk i pressemeddelelsen fra DLG.

Når Susanne Taulbæk tiltræder, overgår vicekoncerndirektør for Organisation og Strategi, Maria Kofod Larsen, til en stilling som projektdirektør. I den rolle vil hun bistå DLG's direktion med projektledelsen af DLG's transformation frem til den 30. juni 2020, hvor hun stopper i DLG.