Abonnementsartikel

Når Case IH til kommende sæson lancerer den nye Magnum i Danmark, kan man se frem til større medbestemmelse i traktoren.

Selvom effekten indtil videre fortsætter uændret i den trinløse Magnum-serie fra Case IH, så er køreroplevelsen en helt anden i den nyeste Magnum-generation, som officielt præsenteres i Europa på Agritechnica 2019, og som kommer til Danmark i løbet af 2020. I forbindelse med Farm Progress Show 2019 i USA, blev Maskinbladet tilbudt at lave en PowerGear Preview på den nye generation Magnum, og nyhederne på traktoren er i den grad koncentreret i kabinen. Der er tale om en 98 procent ny kabine, men blot de fire hjørnestolper, som det eneste bevaret fra den tidligere generation. Der er både et nyt højre armlæn, nyt kørehåndtag, en ny terminal samt nyt interiør og små detaljer, som alle gerne skulle være med til at højne komforten på den nye traktor-serie.

rich-media-1
Det er primært i kabinen, at der er nyheder at finde i den nye Magnum-generation. Faktisk skulle 98 procent af kabinen været ændret.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.