Abonnementsartikel

Succesfulde landmænd og verdenskendte sportsfolk styrker kampgejsten ved landbrugets faglige dag i Videbæk

Vestjysk Landboforening meddeler, at den har inviteret de to danske OL-guldvindere, Martin Kirketerp og Jonas Warrer, til foreningens Faglige Dag i Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De to sejlsportsvindere vil berette om deres forberedelser, arbejdsmetoder og samarbejde, hvilket skal inspirere områdets landmænd til at bevare kampgejsten og fortsætte indsatsen for et velfungerende landbrug.

Desuden deltager Lene og Michael Jensen fra Hammel, der har landets næsthøjest ydende RDM besætning. Parret vil fortælle om vejen til gode resultater.

- Det kan ind imellem også forekomme som en umulig mission som danske landmænd er sendt ud på, når deres produktion skal holdes oppe på trods af de lave afregninger, høje produktionsomkostninger og stadig nye restriktioner, siger Ida Ringgaard, der er chefrådgiver i Team Kvæg.

- Ihærdighed, dygtighed og regulær kampgejst kan resultere i gevinst. Det er godt at lade sig inspirere af, når alting kan se sort ud, tilføjer hun.

Tidligere vicepræsident i Landbrugsrådet, Gert Karkov, vil fortælle om generationsskifte på sin egen kvæggård. Dermed bliver også problemerne om de forestående generationsskifter i landbruget belyst.