Med 150.000 besøgende over tre åbningsdage, er Farm Progress Show den største maskinudstilling i USA. Showet skifter mellem to lokationer: Boone in Iowa de lige år, og Decatur i Illinois i de ulige år.

Showet tiltrækker 600 udstiller, og selvom det primært er amerikanske og canadiske maskinproducenter, så fylder de europæiske udstiller mere og mere på den amerikanske udstilling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I de næste dage bringer vi nogle af de mest interessante nyheder fra messen, og i filmen øverst, eller på linket HER, kan få du en lille gennemgang af udstillingen, samt hvad der venter dig de kommende dage her på maskinbladet.dk.

rich-media-2
Der er stigende interesse for enkelthjulsmontering i USA.

Mange lokale løsninger

Der er ingen tvivl om, at Farm Progress Show med base i majs, og sojabønne-området i USA bære stor præg af enkornsmaskiner, sneglevogne og høstmateriel.

Og selvom det kan lyde simpelt, så havde forbavsende mange udstillere alternative løsninger til de etableret producenter på markedet. Mange kender nok Precision Planting, som er et fremragende eksempel på en virksomhed, som har specialiseret sig i at forbedre i forvejen kendt teknik, men de er bestemt ikke alene på Farm Progress Show. Et utal af virksomheder, som udstillede alt lige fra komplette rotorer og brosektioner til Case IH og John Deere-mejetærskere, til virksomheder der ændre på enkornsenhederne på såmaskinerne var massivt til stede på udstillingen.

rich-media-3
Der er rigtig mange løsninger for eftermontering i eksisterende maskiner. Her er det komplette rotor, brosektioner og snagler til montering i John Deere og Case IH-mejetærskere.

Farm Progress Show 2019

- 600 udstillere

- 150.000 besøgende over 3 dage

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Besøgende fra 40 lande

- Besøg fra 45 stater i USA

- Cirka 100 privat fly lander I Ducatur lufthavn i forbindelse med showet

- 9.000 hotel værelser bookes i det central Illinois

- 36 hektar udstillerareal

Artiklen fortsætter efter annoncen

- 144 hektar demonstrationsareal

- 50.000 flasker vand deles ud på messen

rich-media-6
36 rækker majssåmaskine fra Kinzes med 50 centimeter rækkeafstand og - naturligvis - på bælter.