Abonnementsartikel

Asger Jørgensen ansat som ny salgschef for Väderstad.

Väderstads danske datterselskab styrker salgssiden ved ansættelse af ny salgschef.

- Vi er glade for at kunne byde Asger velkommen til Väderstad ApS og dermed styrke supporten til vores forhandlere på salgssiden, siger operationel chef i Väderstad ApS, Maria Redwanz.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Support, kunderelationer og nærheden til de danske landmænd via en lokal tilstedeværelse er meget vigtig for Väderstad ApS. Asger vil således være med til at styrke salgssupporten til Väderstads danske forhandler Semler Agro A/S, der fortsat vil være de danske landmænds kontaktled til Väderstad.

- Jeg glæder mig til at blive en del af det dedikerede danske Väderstad team og ser frem til at være med til at udbygge salget af Väderstad maskiner i Danmark. I tæt samarbejde med Selmer Agro A/S ser jeg store muligheder for at styrke Väderstads position på det danske marked, siger Asger Jørgensen, salgschef hos Väderstad ApS.

Asger tiltrådte den nye stilling medio august og efter en kortere introperiode, vil han være fuldt aktiv fra 2. september. Asgers kontaktdetaljer kan findes på www.vaderstad.com.

Asger kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Semler Agro, hvor han primært har beskæftiget sig med salg af Väderstads produktprogram.