Abonnementsartikel

Claas præsenterer på Farm Progress Show i USA netop nu en ny topmodel i Jaguar-finsnitter-serien.

USA: Den 66. udgave af Farm Progress Show i USA er netop begyndt, og Maskinbladet er til stede på den nordamerikanske udstilling.

Det er naturligvis primært maskiner til det amerikanske marked, som findes her på udstillingen, men Claas viser en interessant maskine - også for det danske marked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claas udvider nemlig Jaguar-serien med en ny topmodel: Claas Jaguar 990.

Claas går nu over 900 hestekræfter-grænsen og leverer 925 hestekræfter fra en 12 cylinderet MAN-motor, som også ligger i den nu tidligere topmodel: Jaguar 980.

rich-media-2
Effekten kommer fra samme V12 MAN motor, som også ligger i den nu tidligere topmodel, Jaguar 980.

Nyheder i kabinen

På den udstillede Jaguar-finsnitter er der også store nyheder i kabinen. Der sidder nemlig et helt nyt højre armlæn samt en ny touch Cebis-terminal.

Armlænet og terminalen er kendt teknik fra den nye Lexion mejetærsker-serie samt den mindre Tucano-serie.

Sandsynligheden, for at dette armlæn finder vej til resten af Jaguar-serien, er derfor meget stor, og det bliver spændende at se, om den nye Jaguar-serie er linet op på Agritechnica 2019 til november i Hannover.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Store ændringer i kabinen: Ny touch Cebis-terminal og nyt højre armlæn. Mon vi ser dette på resten af Jaguar-serien på Agritechnica? Det tror Maskinbladet.

Både bælter og dæk

Jaguar 990 kan både leveres på TerraTrac-bælteundervogn samt med traditionel hjulmontering. På bæltemaskinen er der som standard lufttryksregulering på bagakselen, mens det er ekstraudstyr på hjulmaskinen, som også kan leveres med dæktryksregulering på forakslen.

rich-media-5