Når Danmarks største fagudstilling for den grønne branche slår dørene op 28. ? 30. august i Slagelse, har DM&E stand sammen med et stort antal andre udstillere.

- Der hersker ikke tvivl om, at der vil være meget inspiration at hente under messen, hvor særligt det nye maskintorv samt maskinmarken vil være spækket med alle typer maskiner som anvendes i den grønne sektor. På de cirka syv hektar vil besøgende kunne opleve alt lige fra gravemaskiner, slåmaskiner, klippemaskiner samt stifte bekendtskab med hele 10 verdensnyheder, 10 danmarksnyheder og 4 firmanyheder, skriver DM&E i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også på det nye torv midt på maskinmarken, at maskinleverandørernes innovationspris vil blive uddelt for anden gang. Bertel Haarder kommer den 28. august og uddeler prisen. Samtidig vil der være flere steder, hvor der vil blive afprøvet forskelligt maskineri, fortæller udstillingsleder Dina Overgaard.

På dette års H&L-messe ser DM&E ser brancheforeningen frem til at få en faglig snak med messens gæster. Desuden vil DM&E vise deres populære IT-værktøjer til kloak- og skiltetegninger samt demonstrere DM&E Kortportal, som er helt unikt værktøj, som gør det nemt at lave arbejdskort med vigtige informationer om blandt andet beskyttet natur, kulturminder med mere.

Brancheforeningen oplever nemlig fortsat en stor efterspørgsel inden for digitale værktøjer, hvor både værktøjer til kvalitetssikring, økonomistyring og diverse tegneværktøjer har stigende interesse blandt foreningens entreprenørvirksomheder.

- Stadig flere og flere af vores medlemsvirksomheder ser mulighederne og oplever fordelene ved de digitale værktøjer og systemer. Det skaber overblik, sparer dem tid og højner kvaliteten, hvad enten det er til udførelse af en konkret opgave eller det mere administrative som fx dokumentation og kvalitetssikring, fortæller Bent Juul Jørgensen, branchedirektør i DM&E.

Kortportal til medlemmer

Brancheorganisationen vil også illustrere DM&E Kortportal, som er et brugervenligt værktøj, der gør det muligt at lave arbejdskort i det område, hvor man arbejder. Værktøjet er gratis at benytte for DM&E's medlemmer og har blandt andet funktioner, som gør det muligt at få vist fredede områder, fortidsminder og beskyttet natur.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brugerfladen er nem at arbejde i, og den kan anvendes på både PC, smartphones og tablets. Desuden kan kortportalen også bruges af der, er arbejder i Visio Professional.

- I dag er det fortsat ulovligt blandt mange af de øvrige eksisterende kortportaler at anvende luftfotos erhvervsmæssigt. Derfor har DM&E i samarbejde med kortfirmaet Septima udviklet vores eget system, som er brugervenligt og ikke mindst lovligt at bruge, siger Bent Juul Jørgensen.