Mens den ene røde Case IH-traktor efter den anden rullede ind på matriklen hos Søllested Maskinforretning, voksede smilet hos indehaver Torben Kepp Jensen.

- Hold da op, udbrød han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For Søllested Maskinforretning er fra onsdag den 21. august 2019 forhandler af Case IH for Sydsjælland, Lolland og Falster, og det glæder indehaveren.

- Det er stort. Vi er rigtig glade for det nye samarbejde, siger Torben Kepp Jensen.

Kundeservice i fokus

Han er også glad for nu endelig at kunne fortælle kunderne, hvad fremtiden for Søllested Maskinforretning byder på.

- Vores kunder har jo i et stykke tid spurgt til, hvad der skulle ske, og nu håber vi, de vil komme ind forbi og se. Der vil nok også komme nye kunder til med det nye brand, og dem skal vi selvfølgelig ud og have fat i, siger Torben Kepp Jensen.

Han understreger, at kunderne fortsat kan forvente, at kundeservicen er i fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er der altid for vores kunder, og vi forsøger at hjælpe dem så godt, vi kan, uanset om det er hverdag eller weekend. Sådan vil vi blive ved med at være, siger Torben Kepp Jensen.

rich-media-3
De nye Case Ih-traktorer til udstillingen ankom til Søllested Maskinforretning på stribe. Foto: Louise Gregersen

Case IH ser muligheder

Og det er ikke kun indehaveren, der har det store smil på over det nye samarbejde.

For Case IH-teamet, der kom til Lolland for at sende den nye forhandleraftale godt på vej, er også fuldt ud tilfredse med valget af Søllested Maskinforretning.

- Det er fantastisk at få Torben med på vores hold. Vi ser nogle rigtig gode muligheder hos Søllested Maskinforretning, der har et godt og årelangt kendskab til de lokale kunder, siger business director, Markus Ågren fra Case IH.

Samtidig med den nye aftale med Søllested Maskinforretning får Case IH nu også to salgs- og servicesteder på Lolland og på Falster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det går rigtig godt i tråd med det, vi gerne vil hos Case IH, nemlig at være tæt på kunderne, siger Markus Ågren.

Kommer mere til

Mens de nye traktorer blev læsset af ved forretningen i Søllested, så Torben Kepp Jensen spændt til.

- Jeg vidste slet ikke, der kom så mange, sagde han grinende.

Udover de mindre traktorer, som altså er ankommet, vil der også komme en mejetærsker til udstillingen, lover indehaveren.

Søllested Maskinforretning vil med den nye forhandling varetage salg og service af Case IH på Lolland-Falster, Møn og det sydlige Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forbindelse med den nye forhandleraftale er den tidligere forhandler, Johs. Mertz blevet opsagt som forhandler af Case IH.

rich-media-6
Salgsteamet hos Søllested Maskinforretning er klar til at tage imod nye såvel som eksisterende kunder efter skiftet til Case IH-forhandler. Foto: Louise Gregersen.