Da GreenTec A/S i efteråret 2018 opsagde det 25 år lange samarbejdet med britiske Spearhead, var det en nøje planlagt, strategisk beslutning.

- Nu udfaser vi Spearhead og koncentrerer os om produktudvikling, produktion og markedsføring af vort eget produktprogram under brandet GreenTec, siger Kim Brodersen, medindehaver af GreenTec.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt nøgleprodukterne vil fremover være armklippere og arbejdsredskaber til vedligeholdelse af vejrabatter, parker, sportspladser og grønne områder.

Ny armklipperserie

- På Agritechnica i november præsenterer vi vores nye GreenTec Scorpion armklipperserie, samt vore nye GreenTec FR slagleklippere, siger Kim Brodersen.

- Når det drejer sig om udvikling og produktion af armklippere, drager vi stor nytte af en årrækkes erfaringer. Allerede i 2007 begyndte vi nemlig at bygge Spearhead armklippere specielt tilpasset det europæiske marked, siger Kim Brodersen.

GreenTec yder i øvrigt to års garanti på alle sine produkter som en tydelig indikation af, at man står 100 procent inde for dem.

6.500 reservedelsnumre

- Vi producerer selv alle vore reservedele, også til de Spearhead maskiner, vi har solgt i tidens løb. Disse kunder ønsker vi nemlig stadig at kunne forsyne med reservedele, selv om vi ikke mere har Spearhead produkter på programmet. Derfor har vi ikke mindre end 6.500 reservedelsnumre på lager, siger Kim Brodersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til firmaets faste sortiment af sliddele hører eksempelvis en kniv, fremstillet i Hardox højstyrkestål til rotorklippere af forskellige fabrikater.