Anders Hansen genindtræder som Adm. direktør i Karl Mertz, skriver Karl Mertz i en pressemeddelelse. Efter en ekspansiv periode, med implementeringen af Valtra samt opkøb af HMC-Maskiner, er tiden nu kommet til at konsolidere Karl Mertz, med stor fokus på den daglige drift.

Vores fortsatte strategi vil være at sikre markedets bedste service og holde et stærkt kundefokus. Med fysisk nærhed til kunderne og hele fem lokationer i Østdanmark, skal der nu fokuseres på de fordele og synergier, som virksomhedsstørrelsen giver. Vi har mulighed for yderligere at specialisere os og derved sikre en større faglighed hos den enkelte medarbejdere, dette til absolut glæde for kunderne, skriver Karl Mertz i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Hansen har tidligere bevist, at han mestre den daglige drift samtidig med en udpræget kundefokus. I hans tidligere periode som direktør opnåede han de bedste resultater i selskabets nyere historie. Foruden rollen som Adm. Direktør vil Anders fortsat lede salgsafdelingen.

Medarbejdere og kunder har i perioden uden ny direktør givet til kende, at Anders Hansen vil være det rigtige valg og har nærmest ikke kunne forstå, at vi har været så længe om at udpege ham. Det giver bestyrelsen en tro på, at alle vil tage god imod Anders.

Anders Hansen indtræder i sin nye rolle den 1. august. Jesper Mertz genindtræder samme dag i sit tidligere job med fokus på maskinsalg.