Til sæson 2018 opdaterede John Deere sit Intelligent Combine Adjust eller bare ICA, som er et optimeringssystem til rotor-serien af mejetærskere. Man tilføjede et 2-tal for at indikere, at der var tale om anden generation, og i anden generation fik man blandt kamera i korntanken, som kunne se efter knækkede kerne. Nu opdateres systemet yderligere med John Deere HarvestSmart,som er curise-kontrollen, som sørger for at føde mejetærskeren udfra mængden på marken. Nu arbejder de to systemer sammen, og hvis ICA2 opdager uoverensstemmelser mellem de krav chauffør har bestemt og det egentligt spild eller færdigvare i tanken, så kan kørehastigheden nu også justeres automatisk.

Vindfølere

Fra sæson 2020 bliver det nu også muligt for rotorserien S700 selv at justerer spredningen af avler og halm, ved sidevind. John Deere fortæller, at man ved brug af GPS registrerer det nye AutoSwap-system mejetærskerens kørselsretning og afspejler automatisk det sendte mønster, når mejetærskeren vender på forageren og bevæger sig i den modsatte retning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
AutoSwap kalder John Deere det nye sidevind regulering til S-serien.

Nye termialer

Mens S700 rotorserien fik opdateret højre armlæn med nyt kørehåndtag samt layout af armlænet og deriblandt opgradering fra 2630-terminalen til 4600-terminalen, så sker der næsten det samme for ryste-serien i form W- og T-serien til sæson 2020.

Nu bliver det muligt at få 4640-terminalen monteret i kabinen. Mens alle mejetærskerindstillinger stadig reguleres med skærmen i armlænet, så kan alle andre funktioner styres igennem 4640-skærmen. Hertil hører styresystem, dokumentation, dataoverførsel og automatisk styresystem, MachineSync som automatisk styrer traktoren med frakørselsvogn ved siden af mejetærskeren. 4640-skærmen er aftagelig og kan eksempelvis også betjene sektionskontrol på en sprøjte.

Foruden opdateringerne på mejetærskerne til sæson 2020, så kommer der også en ny generation af det variable X700-skærebord samt nye 615P pick-upper.

rich-media-3
Mens X-serien af variable skærebord er blevet opdateret, er det samme sket for John Deeres pickupper, som blandet andet har fået luftaffjedrede støttehjul.