"Night Powerpull" lørdag 20. juli er ét af Danmarks mest populære traktortrækstævner, hvor tusindvis af hestekræfter slippes løs. Der køres i de stærkeste Super Standard klasser, DM klasser i Light Modified og Light Superstock og Eurocup i Farmstock. Samtidig afholdes der 5. afdeling af Farmcup i farmklasserne, som er Danmarks største serie indenfor traktortræk, hvor deltagerne samler point over flere stævner.

rich-media-1
Stævnet forventes at blive besøgt af 2.500-3.000 gæster. Pressefoto.

For at krydre dagen ekstra, køres der en opvisningsklasse med de topprofessionelle Prostock traktorer fra hele Danmark, som også får fornemt besøg af flere deltagere fra England, Holland, Tyskland, Finland, Norge, Sverige og Belgien. Under stævnet kan man opleve cirka 110 deltagere, med flotte, toptunede traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På pladsen vil der være tilskuertribuner, udstilling af maskiner, høj musik og fed stemning! Der er mulighed for at købe mad og drikke i lange baner og Sønder Hygum Rideklub sørger for salg af frisk kaffe med tilbehør og godter til børnene.

Stævnet forventes at blive besøgt af 2.500-3.000 gæster og slutter kl. ca. 22.30. Efterfølgende er der "Powerpull Afterparty" i teltet med live musik.