Abonnementsartikel

Skinnerup Maskinstation har købt en 38 kubikmeter AP Gyllevogn.

På Landsskuet 2019 står én af de nok største fysiske enheder hos AP Gyllevogne. Her står der nemlig en 38 kubikmeter gyllevogn på tre aksler, med 38 tommer hjul og 24 meter bom.

Køberen er Skinnerup Maskinstation i Thy, som efter hånden er kendte for at have store gyllevogne fra både BS og AP, som tager ét helt læs fra gylletrailere til lastbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er også tilfældet med denne nye gyllevogn, som skal kunne tage et helt læs fra en fire akslet gylletrailer, fortællar Lars Nygaard fra AP Gyllevogne på Landsskuet 2019, hvor vognen for første gang bliver vist.

Stor efterspørgsel

Nu tænker man sikkert, at denne vogn må være et enkelt tilfælde, og ikke en vogn der ligefrem skal sættes i masseproduktion, men det forholder sig faktisk sådan, at AP oplever en stigende interesse, og allerede til sæson 2020 producerer flere 38 kubikmeter gyllevogne:

- Vi oplever en interesse for en gyllevogn, som kan tage et helt læs fra en gylletrailere til lastbiler, og dermed blive i marken hele tiden.

.- Skulle gyllevognen komme på vejen, så er der i computeren en indbygget fyldeassistent, så der ikke fyldes mere gylle i gyllevognen end

rich-media-2
AP Gyllevogne oplever stigende interesse for de sore gyllevogne, som kan tage ét helt læs fra de fire akslede gylletrailere.

Der er dermed tale om en nye topmodel i X-line-serien fra AP Gyllevogne, som blandt andet har fået et ny designet fyldetårn, stærkere lift og lejer i blandt andet aflæssepumpen, samt ny styring med et nyt joystick i kabinen.