Abonnementsartikel

Traktorgården Give har indskrænket sine serviceaktiviteter og forhandlingen af Deutz-Fahr, men HCP fortsætter servicen af mærket i det sydjykske.

Gennem det seneste år har Traktorgården Give udbudt service af blandt andet Deutz-Fahr fra lokaler i Krogager lejet af HCP. Med Traktorgården Gives beslutning om at indskrænke sine serviceaktiviteter til lokaler i Give samt fravalgt forhandling af Deutz-Fahr, arbejder HCP på at fastlægge det fremadrettede service set-up af Deutz-Fahr i det sydjyske område.

- Vi har fortsat et fintmasket netværk af serviceværksteder til servicering af Deutz-Fahr i det sydjyske område og arbejder med forskellige modeller for, hvordan vores placering i Krogager fortsat kan forblive en aktiv del af serviceundserstøttelsen af Deutz-Fahr, fortæller Lars Wear, koncernchef i HCP.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HCP bakker op om alt hidtidigt salg sket i Traktorgården Gives primære område således service og øvrigt salg af Deutz-Fahr som minimum opnår tilsvarende eller højere grad af opmærksomhed også fra de omkringliggende forhandlere og serviceværksteder, skriver HCP i en pressemeddelelse.

HCP arbejder på at færdiggøre den fremtidige struktur for forhandlernettet i forhold til produktsortimentet fra Deutz-Fahr efter Traktorgården Give og J.Hundahls aftale er indgået. Det forventes, at denne er fastlagt umiddelbart efter sommerferien.

- Alle der hen over sommerperioden får brug for hjælp til servicering af deres Deutz-Fahr produkter, eller måske oplever et behov for udskiftning, er altid velkomne til at kontakte HCP, siger Lars Wear.