Borgeby Fältdagar 2019 havde 19.650 besøgende, og arrangørerne er godt tilfreds med de mange danskere på messen.

Med årets tema på Borgeby om pløjning, kartofler og vanding, så var der faktisk god grund for selv de jyske landmænd, at tage turen over de store danske øer for at ende i Sverige og besøge Borgeby Fältdagar 2019.

Der var rigtig mange danskere på besøg i det svenske, og den øget danske interesse er noget som Anna Larsen, medarrangører af Borgeby Fältdagar mærker.

rich-media-1
19.650 besøgende lagde vejen forbi Borgeby i løbet af de to åbningsdage. En meget stor del var danskere.

- Jeg tror mange danskere har fået øje på Borgeby Fältdagar, som en lidt unik messe, hvor der ikke er noget lignende i Danmark. Messen ligger ikke langt fra den danske grænse, også er der i forvejen rigtig mange danske udstillere på messen, fortæller hun til Maskinbladet.

Flere danske rundvisninger

Borgeby Fältdagar er som altid opbygget med forsøgsparceller i centrum af udstillingen, som er omkranset af maskinudstilling, og yderst er der demonstration af kørende maskiner.

- I midten af udstillingen har vi både rundvisninger på svensk, engelsk, finsk og dansk, og det kan også være én af grundene til, at vi kan tiltrække mange danskere, fortæller Anna Larsen.