Maskinbranchen er på mange måder i opbrud, og der sker hele tiden ændringer, skriver Traktorgården Give i en pressemeddelelse. Nu melder Traktorgården Give ud, at man sadler om og stopper som Deutz-Fahr forhandler. Samtidigt nedlægger forretningen sin filial i Krogager. Søren Kristensen, der ejer Traktorgården Give, understreger, at der ikke ligger nogen dramatik bag udmeldingen.

- Deutz-Fahr er nogle dejlige traktorer, men vi har efter mange overvejelser besluttet os for at trimme forretningen og koncentrere indsatsen om nogle af vores andre produktgrupper, hvor vi blandt andet har stor fremgang på entreprenørsiden, siger Søren Kristensen i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han vil selvfølgelig fortsætte med at servicere sine mange Deutz-Fahr kunder efter forskrifterne og håber at kunne få en aftale med HCP om levering af reservedele etc. i fremtiden. Nye Deutz-Fahr kundeemner vil han henvise direkte til HCP, indtil importøren melder ud, hvordan de vil håndtere området på lang sigt.

I fremtiden vil Søren Kristensen koncentrere sig om at drive forretning fra adressen i Give og på salgssiden vende sig mere mod redskaber, minilæssere og brugte traktorer til landbruget sammen med maskiner og materiel til entreprenørbranchen og hele den grønne plejesektor.

- Lige nu vil vi koncentrere os om at servicere vores kunder og investere endnu mere energi i salgsarbejdet på de nye fokusområder, hvor MI's produkter med Kuhn i spidsen spiller en væsentlig rolle. Samtidigt kigger vi os om efter et godt brand indenfor entreprenør- og industrimaskiner, som supplement til vores nuværende produkter, for det område vil vi dyrke meget mere i fremtiden, fortæller han.

For at få plads til alle aktiviteterne i Give er der påbegyndt en ombygning af de eksisterende faciliteter. Det skal give mere værkstedsplads og lager/butiksområde, så kunderne kommer mere direkte frem til stumperne på lageret og udvalget af maskiner og andre artikler i butikken.