Ikke færre end cirka 400 af Overgaard Gods A/S' kunder rundt omkring i landet tog imod invitationen og mødte op ved firmaets tre åbent-hus-arrangementer indenfor blot et par uger.

Det startede på afdelingen på Overgaard 4. juni, hvor godt 200 landmænd lagde vejen forbi og så kornanlægget ved det nordjyske gods. 12. juni besøgte 150 lokale landmænd Overgaards nye afdeling på Saunsøgård ved Nakskov, der tages i brug til den kommende høst. Det nybyggede kornanlæg på Saunsøgård har kapacitet til i alt 24.000 tons korn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi vil gerne sige tak til de overvældende mange, som valgte af deltage i vore tre åbent hus-arrangementer.

Claudio Pelsen

Overgaard Gods.

Det seneste i rækken af arrangementer løb af stabelen 19. juni på Overgaards afdeling i Køge.

Her trodsede 50 landmænd og en håndfuld kornmæglere og kolleger fra branchen sommervarmen på en vellykket dag. Afdelingen i Køge er der netop udvidet med blandt andet tre nye udendørs kornsiloer, så den samlede lagerkapacitet her fra den kommende høst er på 12.500 tons korn.

- Vi vil gerne sige tak til de overvældende mange, som valgte af deltage i vore tre åbent hus-arrangementer, selv om mange har et tætpakket program med markvandringer og lignende. Og så vil vi ønske alle en god høst, hvor vi glæder os til at se vore kunder i vore afdelinger, siger Claudio Pelsen fra Overgaard Gods.