Abonnementsartikel

Om tre uger kan Fendt præsenterer en ny afløser for 900-serien.

Rygterne har kørt længe og på PowerGears facebook-side har man i længere tid kunne se spion-billeder af en ny kommende 900-serie fra Fendt.

Nu er Fendt også selv begyndt at offentliggøre spion-billeder af den nye kommende traktor-serie, selvom kortene stadig bliver holdt tæt til kroppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny dækstørrelse

Det seneste billede fra Fendt fortæller dog, at vi kan forvente at se en ny hjulstørrelse på Fendt-traktoren. Det skrape øje kan nemlig se, at der på billedet er monteret et Trelleborg-dæk med dimensionerne 750/70 R44.

rich-media-2
Bemærk den nye dæk-serie monteret på en traktor. 750/70 R44. Trelleborg viste for første gang dækket på Sima 2017.

Der er tale om en forholdsvis ny dæk-dimension med 2,2 meter i diameter, og på Agritechnica 2019, hvor den nye Fendt 900-serie får officiel premiere, vil både Trelleborg og Michelin vise den nye dækstørrelse på flere forskellige traktormodeller.

Ny topmodel

Ifølge det irske medie, AgriLand, så er den nye 900-serie blevet vist i USA - måske på et intern arrangment. Her er der sluppet billeder ud, og mediet beretter om detaljeret oplysninger om den kommende nye serie.

Ifølge AgriLand skriver man, at der bliver tale om fem størrelser, og deriblandt en ny topmodel i form af Fendt 942. De øvrige modeller skulle eftersigne blive 930, 933, 936, 939. Serien vil strække sig fra 296 hestekræfter til 415 maksimale hestekræfter.

rich-media-3
Screendump fra AgriLand.ie, som viser den nye Fendt 900-serie. Klik selv ind og se flere billeder.