LandboNord endnu en gang på et flot dyrskue i Fjerritslev

Lørdag den 25. maj 2019 bød LandboNord endnu en gang på et flot dyrskue i Fjerritslev. Dyrskuedagen bød på dejligt vejr og en masse oplevelser for de mange glade publikummer, der gæstede pladsen i løbet af dagen.

Mogens Christen Gade: Vi går efter forskellen

Traditionen tro startede dagen med fællessang og flaghejsning, hvorefter borgmester Mogens Christen Gade holdte åbningstalen. Her lagde han blandt andet vægt på, hvor vigtigt det er at tro på fremtidens muligheder i landbruget og fødevareerhvervet, og hvordan Fjerritslev Dyrskue, Forårsfest for land og by bidrager til at udleve Jammerbugt Kommunes vision.

- Fjerritslev Dyrskue er jo netop at gå efter forskellen og med vedholdenhed, med en-gagement, og med virketrang og virkelyst at ville denne begivenhed år efter år, sagde borgmester Mogens Christen Gade.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling lagde også vejen forbi dyrskuet, hvor han i sin dyrskuetale blandt andet understregede vigtigheden af at støtte op lokalt i landdistrikterne ? fx ved begivenheder som Fjerritslev Dyrskue.

- Fjerritslev Dyrskue har eksisteret i mange år, og det er en rigtig vigtig begivenhed for lokalområdet, så det har LandboNord tænkt sig at fortsætte med og understøtte så godt vi kan, sagde formand Niels Vestergaard Salling.

Underholdning for både store og små

Det solrige dyrskue bød på masser af underholdning for både store og små. Der var stor aktivitet i Det Aktive Hjørne, hvor blandt andet Klim friskole tilbød gratis ansigtsmaling, hvilket var et stort hit blandt alle børnene.

Fjerritslev skoleband underholdte igen i år masser af publikummer med deres musik. Og Tif98 gav den gas med en super flot gymnastikopvisning.

Over middag leverede Oldenborgkvadrillen Nord et fantastisk flot show i den store ring. Og som et helt nyt indslag, dystede et par lokale kendisser i sumobrydning i store oppustelige dragter.

Arrangørerne bag Fjerritslev Dyrskue, Forårsfest for land og by takker både udstillere, publikum og de mange frivillige for at være med til at skabe en herlig dag i de skønne omgivelser på dyrskuepladsen i Fjerritslev.