Danmarks skarpeste netbutikker og leverandører har kæmpet om de eftertragtede E-handelspriser siden 2000, hvor de første statuetter blev uddelt af Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH). DLG's hold blev hyldet af de 800 deltagere, og fik flotte ord med på vejen af juryen:

- DLG.dk har med et lille, men uhyre effektivt team gennemført en stor organisatorisk transformation med fokus på den digitale udvikling. Resultaterne er bl.a. intelligent brug af data, som skaber personaliserede oplevelser og hjælper kunderne med at forbedre deres beslutningsproces. Deres ERP-integration er god, væksten er flot og den internationale ekspansion er godt i gang. DLG.dk går ifølge juryen forrest i branchen med innovation, transparente priser og tilpasning til devices, som tager hensyn til kundernes særlige behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

DLG Kundeportal og app blev også hædret med guld og sølv i 2018. I 2018 fik DLG en flot sølvmedalje ved E-handelsprisen i kategorien B2B E-handelsvirksomhed. Derudover vandt DLG i april 2018 guld ved Danish Digital Awards for branchens bedste mobil app i kategorien Mobile App.