- Hos Case IH forventer vi os meget af denne helt nye traktorserie, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, Marketing Manager for Case IH i Norden og Baltikum.

Traktoren blev for første gang vist på Sima i Paris i februar, og er altså nu ankommet til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Case IH viser i den nye serie en traktor med komfort-niveau fra større modeller og den trinløse CVXDrive transmission i segmentet fra 100 til 130 hestekræfter.

Traktoren er udstyret med en kabine, som man normalt ikke ser på en traktor i denne hestekræftstørrelse, og med samme højre armlæn, som dermed strækker sig over alle Case IH traktorer fra 100 hestekræfter til 620 hestekræfter.

Traktoren er udstyret med en fire cylindret motor er har dermed en kompakt opbygning.

Der er fire modeller i denne nye serie; 100, 110, 120 og 130 - svaret til traktorens nominelle hestekræfter.

Det er 110 CVXDrive modellen, som vises for første gang på Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa af Brdr. Holst Sørensen samt Frost Traktor og Maskinservice.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fået en af de indtil nu få producerede traktorer i denne serie til Danmark, hvor vi vil vise den med en LRZ 120 frontlæsser. Aabenraa er i den kommende weekend første stop for denne traktor, som også vil blive vist på flere andre danske dyrskuer samt Borgeby i Sydsverige inden den skal videre til andre markeder, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen.