På årets dyrskuer viser brdr. Holst Sørensen elektrisk læssemaskine og ny import.

Den danske importør af blandt andet læssemaskiner i gule og grønne farver, Brdr. Holst Sørensen, tager til sommerens dyrskuer med både elektriske læssemaskiner samt en ny import.

Udover minilæssere fra hollandske Giant præsenterer Brdr. Holst Sørensen desuden italienske Merlo-teleskoplæssere. Den mindste af modellerne, Merlo 27.6, har en løftekapacitet på 2.700 kg. med en teleskoparm der løfter seks meter. Den anmelderroste TurboFarmer 42.7, der blandt andet er kendt fra PowerGear, vil også være at finde på dyrskuerne.

Maskinen løfter 4200 kg og har teleskoparm der løfter i syv meters højde. Se blandt andet testen af teleskoplæsseren HER.

I foråret kunne man for første gang hos Brdr. Holst Sørensen se nærmere på den nye elektriske minilæsser fra Hollandske Giant. G2200E hedder den, og findes som standard og X-TRA model, og de kan også opleves på dyrskuerne.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fuldfodervogne

I foråret er Siloking fuldfodervogne blevet tilføjet til import-programmet hos den sønderjysle maskinhandler, og man har ansat Frank Johansen til at varetage salget.

- Det er helt exceptionelt at vi har mulighed for at vise den første elektriske Giant frem på Roskilde dyrskue, ligesom vi får den første selvkørende fulderfoervogn fra Siloking hjem til Det Sønderjyske Fællesdyrskue, lyder det fra servicechef hos Brdr. Holst Sørensen, Willi Jønsson.

Sæsonen begynder til Det Sønderjyske Fællesdyrskue, hvorefter det weekenden efter er Roskilde Dyrskue. Midt i juni er vi klar til Det Fynske Dyrskue, hvorefter det i starten af juli er Landsskuet i Herning der står for døren. Stolte traditioner skal bestå ved Ribe dyrskue, inden sæsonen sluttes af på Have & Landskab.

Udover dyrskuerne i Danmark deltages også ved flere messer i Sverige.