Dan og Carsten Poulsen fra Sørvad åbner med jævne mellemrum gården med Frilandsgris. Senest havde de den københavnske burgerkæde Jagger på besøg, der skulle opleve, hvordan en Frilandsgris lever, inden den ender i deres eksklusive Pulled Pork Burgere, skriver Friland Nyt.

Åbenhed og gennemsigtighed er vigtigt for Friland og for landmændene.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det handler om, at vi har et produkt, der skal sælges. I dag har danskerne mange muligheder at vælge i mellem, så hvis et besøg hos os kan hjælpe med, at de vælger kød fra Frilandsgris, så hjælper vi gerne, siger Frilandmand Dan Poulsen, der opdrætter Frilandsgris lidt udenfor Sørvad i Vestjylland til Frilands Nyt.

Pulled pork

Dan Poulsen driver gården sammen med sin far Carsten Poulsen, og de har efterhånden haft besøg af fem-seks forskellige aftagere og forhandlere af Frilandsgris. Senest var den københavnske burgerkæde Jagger, hvor man serverer pulled pork burger med kød fra Frilandsgris, forbi gården.

- Det er fedt at opleve, hvor positive folk er. Særligt dem, der aldrig har oplevet en Frilandsgris-produktion, kan nærmest være helt forelskede i jobbet, når vi fortæller og viser gården frem. Det er sundt for os, der går i det til hverdag. Vi får lige et wakeup-call og bliver mindet om, hvor godt et arbejde vi har, siger han til Friland Nyt.