Siden Krampe besluttede at opbygge sit eget distributionsnet, har salgsansvarlig Kenneth Brønner haft travlt med at lægge brikkerne i puslespillet for et stærkt forhandlernet i Danmark. Nu har han indgået en forhandleraftale med TBS Maskinpower i Starup og TBS Holstebro.

 Kenneth Brønner er meget glad for, at det er lykkedes at lande aftalen med TBS Maskinpower. ”Det er et godt firma med en stærk ejerstruktur og en vision om at levere kvalitetsprodukter til det professionelle marked indenfor landbrug og entreprenørsegmentet. Det matcher vores produktprogram og ønske om få, men dedikerede forhandlere fuldstændigt, så jeg har tillid til et frugtbart samarbejde for begge parter”.



Artiklen fortsætter efter annoncen

Et godt match med mange muligheder

Salgschef Jens Hansen, TBS Maskinpower er også meget tilfreds med den nye forhandleraftale. Han mener som Kenneth Brønner, at TBS og Krampe er et godt match, som kunderne også vil sætte pris på, og at Krampes produkter er et godt supplement til Fendt Full-Line, som er firmaets primære fokusområde.  -Krampe er allerede kendt i Danmark for sin høje kvalitet og gennemtænkte funktionalitet. Men markedsandelen kan blive meget større. Vi får den første demovogn Bandit 750 med bånd.  leveret meget hurtigt, så flere kan få lejlighed til at stifte bekendtskab med vognenes fortrin på nærmeste hold, når 1. slæt græs skal bjærges. Jeg er sikker på, de bliver positivt overraskede, når de f.eks. mærker hvor stabilt trailerne ligger på vejen og behageligt den bremser

 

Solidt produktprogram

Krampes vognprogram består af 1-, 2- og 3-akslede tipvogne med op til 50 m³ volumen, 2- og 3-akslede kroghejsevogne, aflæsservogne med elevatorbund og dumpere med op til 30 tons lasteevne. Krampe kunne fejre 100- års jubilæum sidste år og fejrede det blandt andet ved at lancere Krampe Big Body 980. Det er en luftaffjedret volumentrailer med 9,8 meter indvendig sidelængde og godt 50 m³ volumen. Den teknisk mulige nyttelast er 28 tons, så der kan flyttes rigtigt meget majsensilage eller andet materiale ved én kørsel, hvor den lokale lovgivning tillader det.