Det landsdækkende konsulentfirma Boje & Ladekjær har per 1. maj ansat Henrik Fugl-Johansen som ny partner.

Henrik Fugl-Johansen er 31 år og har syv års erfaring inden for økonomisk rådgivning, har gennemført tre uddannelser og senest HD i regnskab og økonomistyring.

- Henriks energi og drive mærkes med det samme, når du står overfor ham, og det samme gør hans smittende latter - det er en fornøjelse at udvide selskabet med et menneske af den karakter, siger Kim Ladekjær, partner i Boje & Ladekjær.

Henrik Fugl-Johansen har sit afsæt i landbruget og med base i dette, samt udannelserne til jordbrugsteknolog og økonom, har han virket som driftsøkonom i Centrovice på Fyn og VKST i Sorø de seneste syv år. Privat er han gift med Maria og far til tre.

Hans særlige arbejdsfokus hos Boje & Ladekjær bliver at bidrage til et øget økonomisk afkast og ledelsesmæssigt overblik hos større landbrug. Det sker gennem en optimering af økonomistyringen i en direkte forbindelse til de produktionsmæssige og strategiske mål.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Med optagelse af Henrik som partner fortsætter Boje & Ladekjær den udvikling, der blev sat i gang i 2017 og som har som mission at tjene til inspiration, udfordring og handling, når forandringer skal gennemføres og fastholdes hos vores kunder, siger Kim Ladekjær.