sonsoreret-indhold

Historien om Deutz-Fahr startede her på gården for ca. 28 år siden, hvor vi købte vores første traktor, og det har vi ikke fortrudt, fortæller Erik Kühne, som er medindehaver af Kühne Maskinstation.

Siden de begyndte, har ejerne holdt sig til ét mærke. og det betyder meget i den daglige drift og vedligehold. De ansatte kender traktorerne og deres specifikationer og det er lettere at servicere og tilpasse maskiner efter et mærke frem for flere forskellige.

- At valget netop fald på Deutz-Fahr er ikke en tilfældighed. Førerkomforten i disse traktorer er helt unik, den store kabine med et meget lavt støjniveau, god affjedring og ikke mindst, at de er fuld klimatiseret, er noget af det, vi synes er vigtigt for at vores medarbejdere får de optimale arbejdsforhold.

Et godt og troværdigt samarbejde med kunder og leverandører er altafgørende for vores succes.

Erik Kühne, medindehaver af Kühne Maskinstation

Støjniveauet er blandet andet noget af det vores kunder tit kommenterer. Tidligere skulle vi passe på med at køre ved kunderne på skæve tidspunkter af døgnet. I dag er støjgenerne minimale. Traktorerne larmer stort set ikke, og det gør alting meget nemmere. Det betyder rigtig meget for vores planlægning og vigtigst af alt, har vi glade kunder, fortæller Erik Kühne.

9-serien klarer det hele

- Deutz-Fahr's 9-Serie traktorer er en helt anden liga, end det man tidligere har været vant til fra Deutz-Fahr. Selvom den er stor og stærk, er den samtidig præcis og meget mere over de tunge opgaver. Traktorens arbejdshydraulik har en meget stor løfteevne, helt op på 12 tons, hvilket sikrer, at vi altid kan løfte de helt tunge redskaber fri af jorden. Den store dækmontering og store egenvægt giver maksimal trækkraft og minimerer derved hjulslip. Vi ved, alle at hjulslip øger slid på dæk, giver skader på jordstrukturen og sidst men ikke mindst øger brændstofforbruget. God driftsøkonomi i form af lavt brændstofforbrug er altafgørende for en maskinstation som os, der kører mange timer og derfor er det noget, vi vægter højt, siger Erik Kühne.

Troværdigt samarbejde er vigtigt

- Traktorerne vi kører med er udstyret med Agrosky, som er et autostyrringsanlæg med RTK niveau, hvilket betyder, at vi har 2 cm's nøjagtighed på anlægget, så føreren altid kan få en korrekt afstand til det næste træk. Præcision er vigtigt, da kapaciteten øges og vores kunder får mindst muligt spild og fuldt udbytte GPS-anlægget aflaster ligeledes føreren i sit daglige arbejde, da han nu ikke skal bruge unødvendige kræfter på at køre efter en markør, men i stedet hjælpes af systemet. Deutz-Fahr har et godt serviceorgan i Danmark og vores lokale forhandler, A.P. Andersen i Gjerndrup, er altid villig til at hjælpe os, når vi har brug for det, fortæller Erik Kuhne afslutningsvis.