Sol over Gudhjem er på 10 år vokset til at være en stor og prestigefyldt kokkekonkurrence i Danmark. Krydsningskalve fra Danish Crown skal spille hovedrolleindehaver, når nogle af landets bedste kokke dyster.

For godt et år siden lancerede Dansk Cater konceptet Dansk Gastro Kalv, som er lavet af kød fra krydsningskalve fra Danish Crown Beef. Det har fået rigtig god vind i sejlene i kraft af et godt samarbejde, og det gør, at Dansk Gastro Kalv i år bliver hovedingrediens ved kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er Dansk Cater, der er formel sponsor på arrangementet. Kødet er Dansk Gastro Kalv, og det stammer fra os. Mads og Mikkel Marschall, der arrangerer konkurrencen, har valgt hvilke udskæringer, der skal arbejdes med på selve dagen, fortæller Martin Rosenstand Bak Thomsen, der er Sales Manager i Danish Crown Beef.

Over 10.000 gæster

Sol over Gudhjem bliver transmitteret på TV2, og tiltrækker hvert år over 10.000 gæster, som har en væsentlig interesse i fødevarer, og derfor er Martin Rosenstand Bak Thomsen rigtig glad for, at Dansk Gastro Kalv spiller en så stor rolle.

- Det er rigtigt godt set af Dansk Cater, at de vælger at være en del af arrangementet og påvirke folk til at kigge mod Dansk Gastro Kalv. Konceptet henvender sig netop til det segment, som har interesse for Sol over Gudhjem, så jeg tror på, at det her vil give noget god omtale af konceptet, og det viser, at Dansk Cater rigtig gerne vil det her koncept.

Dansk Gastro Kalv er et koncept, der kun forhandles af Dansk Cater gennem deres kæder AB Catering, BC Catering og inco. Kødet stammer fra krydsningskalve, hvor man krydser kødkvæg og almindelige malkeracer, og det gør, at kalvene kan fedes op og skabe en rentabel produktion. Dermed bliver de kalve til et produkt, som skaber værdi for landmand, slagteri og kunde.