Sagro samarbejder med Grindsted Landbrugsskole om en ny uddannelse, som bygget på mere praktisk erfaring.

Der er stor efterspørgsel på veluddannede unge i landbruget. Det kommer Sagro nu til at hjælpe med i kraft af et samarbejde med Grindsted Landbrugsskole. Her kommer Sagro til at være en del af uddannelsen af kommende produktionsledere.

Uddannelsen følger den generelle bekendtgørelse, men rummer det ekstra element, at Sagros rådgivere bliver en del af undervisningen.

- Vi er jo i daglig berøring med landbruget og kan dermed bruge eksempler og erfaringer fra en helt praktisk hverdag, siger driftsøkonom Henrik Henneberg, der har en fortid som underviser netop i Grindsted.

De unge vil komme til at arbejde med virkelige og helt aktuelle udfordringer, som Sagros's kunder kan stå med i forhold til både økonomi og driften i stald og mark.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Forstander på Grindsted Landbrugsskole, Lene Søholt Jacobsen, ser frem til, at skolen kan udbyde undervisning på et højt niveau.

- Ved at kombinere teori og praksis, tror vi, at vi kan ruste eleverne bedre til fremtidige jobs, videreuddannelse eller til at blive selvstændige, siger Lene Søholt Jacobsen.

Uddannelsen præsenteres for interesserede på et informationsmøde på Grindsted Landbrugsskole 25. april.