Abonnementsartikel

I lægehelikopteren blev den kvæstede mand fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han fik konstatereret adskillige brud på sine ribben.

En lokal 51-årig kvinde fra Høng-området slog alarm, da hun lørdag havde fundet en kvæstet, ung mand liggende på en mark ved Kulbyvej ved Høng på Sjælland, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

To mænd havde set en traktor med tilkoblet tromlet køre langsomt og uden fører på marken. Mændene havde derfor standset deres bil og var løbet hen til traktoren, som blev standset. Ved at følge sporet bagud fik de på den modsatte side af en bakketop øje på kvinden, der stod afventede ved dem kvæstede mand, der fik den fornødne førstehjælp. Ved ambulancens ankomst blev han tilset af ambulancepersonale, der afventede en lægehelikopters ankomst. I lægehelikopteren blev den kvæstede mand fløjet til Rigshospitalets traumecenter, hvor han fik konstatereret adskillige brud på sine ribben.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Politiets foreløbige efterforskning fik klarlagt, at den kvæstede var en 16-årig ung mand fra Slagelse, der havde været i gang med at tromle marken. På et tidspunkt havde han formentlig været ude af traktoren for at fjerne en sten, men var formentlig under uheldige omstændigheder blevet kørt over af enten traktoren eller tromlen med kvæstelserne i brystet til følge. Den 16-årige havde kørekort til traktor og blev senere på dagen meldt uden for livsfare under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den 16-årige er ikke afhørt til sagen, hvorfor politiet ikke kender de præcise omstændigheder i sagen, der behandles som en arbejdsulykke, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, skriver Lokalavisen.