Liverpool skal måske til at indstille sig på at spille Europa League og ikke Champions League i næste sæson. Mandag tabte holdet 0-1 til bundklubben Wigan.

Det ser efterhånden meget kritisk ud for Liverpools planer om at deltage i næste sæsons Champions League.

Mandag aften tabte Daniel Agger og hans holdkammerater 0-1 til Wigan fra den nederste halvdel af Premier League og er nu et godt stykke fra den livsvigtige fjerdeplads, der giver mulighed for Champions League-kvalifikation og den dertilhørende økonomiske indsprøjtning i klubben.

Det var Wigans første sejr nogensinde over Liverpool, men havde Fernando Torres været bare marginalt skarpere i Liverpool-angrebet, så var den historiske sejr aldrig kommet i hus for Wigan.

Men i modsætning til spanieren, var colombianske Hugo Rodallega sikkerheden selv for Wigan, da han 10 minutter før pausen blev matchvinder i en kamp, hvor Liverpool-manager Rafael Benitez havde danske Daniel Agger på bænken i samtlige 90 minutter.

Liverpool ligger efter nederlaget godt nok kun et enkelt point fra Tottenham og Manchester City, der deler fjerdepladsen. Men Liverpool har spillet to kampe færre end Manchester City, og fra baghjul må også Aston Villa betegnes som en alvorlig trussel for Liverpools Champions League-ambitioner.

/ritzau/