Brdr. Holst Sørensen A/S overtager importen af Siloking mikservogne til Danmark.

- Vi havde importen af Siloking, inden det overgik til Kverneland i 2006, og kender derfor produktet som et absolut topkvalitetsprodukt, siger produktansvarlig hos Brdr. Holst Sørensen A/S, Willi Jønsson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Drøftelserne med Siloking har bekræftet os i, at vi har de samme høje ambitioner, når det drejer sig om kvaliteten af både maskiner og den efterfølgende servicebackup.

Produktansvarlig hos Brdr. Holst Sørensen A/S, Willi Jønsson og Salgschef hos Siloking, Richard Vogt, giver hinanden hånd på samarbejdet.

Siloking har traktortrukne mikservogne fra 7 ? 45 kubikmeter, og selvkørende miksere fra 12 ? 32 kubikmeter. Siloking producerer cirka 1600 mikservogne om året, og næsten en fjerdedel af de producerede er selvkørende. I Tyskland, der er Siloking's hjemmemarked, har markedet for selvkørende miksere været i kraftig stigning de senere år, hvor mere end hver anden af de selvkørende, leveres af Siloking.

Hos Brdr. Holst Sørensen A/S glæder de sig til igen at skulle arbejde sammen med Siloking, og ser frem til at langt og frugtbart samarbejde.