Abonnementsartikel

R2 Agro og Go'On Gruppen i nyt samarbejde om at servicere dansk landbrug med dieselolie som alternativ til de etablerede spillere i markedet

I dag er der indgået en samarbejdsaftale mellem Go'On Gruppen A/S og R2 Agro A/S om at tilbyde og servicere det danske landbrug med både produktions- og transportdiesel.

Mick Kjær, administrerende direktør for Go'On udtaler:

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Vores motto er at holde de lokale kørende og fortsætter.

-R2 Agros kornhandlere har en bred berøringsflade ude hos de lokale landmænd og har derfor et kæmpe netværk, som vi ikke har mulighed for selv at servicere, fortsætter Mick Kjær.

- Vores virksomheder passer utroligt godt sammen, og begge parter er overbeviste om, at der er plads til en aktør med vores størrelser? siger kornchef hos R2 Agro, Jonas Nue Møller om det nye samarbejde.

Jonas Nue Møller fortæller videre

- Som opkøbere af korn og foderstoffer i engros- og detailledet er det dejligt for os at have et ekstra produkt at kunne tilbyde vores kunder. Vi ser frem til, at tilbyde endnu et alternativ til de etablerede spillere i markedet, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jonas Nue Møller supplerer.

-Begge virksomheder har en filosofi om at lille og vågen er bedre end stor og doven. Vi vil have en anderledes tilgang til dette ellers meget uigennemsigtige marked med forskellige typer handelsmønstre, afslutter Jonas Nue Møller.