Karen Feddersen er privat konsulent og har firmaet KF Miljø. Alene til moderniseringsordningen i 2018 har hun lavet 40 ansøgninger. Nogle af hendes kunder har også fået brev fra Landbrugsstyrelsen om behandling hos kammeradvokaten.

-Jeg syntes, at det er en sørgelig sag, fordi man stiller folk et tilsagn og tilskud i udsigt, som de ikke får udbetalt. Det giver utryghed og usikkerhed hos landmændene, det er aldrig rart. Det er uhensigtsmæssigt for landmanden, som kommer i miskredit hos banken, når tilskuddet ikke kommer, udtaler Karen Feddersen, som forklarer, at Landbrugsstyrelsen endnu ikke har afsluttet sager, der går tilbage til 2013.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karen Feddersen fortæller, at hun fra en aktindsigt ved, at Landbrugsstyrelsen mangler at udbetale 680 millioner kroner.

-Jeg hæfter mig ved, at det snyd, der har været tale om, kun udgør én procent de mange millioner, som Landbrugsstyrelsen mangler at udbetale. Jeg håber på, at Landbrugsstyrelsen kommer videre med de resterende 99 procent inden den 30/6, siger Karen Feddersen.

Hun har 11 kunder, som har fået brev om, at deres sager er gået videre til Kammeradvokaten.

I alt ligger 62 sager ved Kammeradvokaten ifølge Landbrugsstyrelsen.