Abonnementsartikel

Mandag havde Landbrug & Fødevarer sat tre folketingspolitikere stævne til en rundtur hos fødevarevirksomheder tæt på den dansk-tyske grænse.

Minister for fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Eva Kjer Hansen, Socialdemokratiets skatteordfører Jesper Petersen og Liberal Alliances Henrik Dahl er alle folketingskandidater i Sydjylland, og de blev inviteret inden for hos den store brødproducent Kohberg og det økologiske mejeri Naturmælk for at høre om deres hverdag og udfordringer med blandt andet beskæftigelse og energi, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

De tre politikere fik blandt andet en rundvisning hos Naturmælk, hvor de nåede forbi smør- og osteproduktionen. Naturmælk producerer flere forskellige oste, som politikerne også fik muligheden for at sætte tænderne i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flemming Nør-Pedersen, direktør i Landbrug & Fødevarer, medvirkede i besøgene og understreger vigtigheden af, at Landbrug & Fødevarer er tæt på både landspolitikerne og medlemsvirksomhederne.

- Virksomhedsbesøg er en rigtig god lejlighed til at få drøftet de aktuelle erhvervspolitiske opgaver og udfordringer som både virksomhederne, politikerne og L&F arbejder med, siger han.